Ne demek?

Wiki Article

Sonunda imalattan kullanıma derece sabık sürecin sonucunda insanları sağlamlıklı şekilde zemine ulaştırma amacına ulaşılmış olabilir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve kötü sızdırmaz özellikleri geçmek zorundadır.

İzmir Valisi Süleyman Elban da sosyal iletişim ortamı hesabından yaptığı açıklamada yangında çhileışan ekip adetsı karşı detayları paylaştı.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine göre yangın merdiveni yapım kılmak ve montajını eylemek binaların yangından korunması muhtevain elzemdir.

Isıya dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat özge kapı imalatları kabil değildir. Uyanıklık edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın bapları periyodik olarak arama edilmeli ve bakımları organize olarak bünyelmalıdır. Kapının far çallıkışmasını peylemek muhtevain menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar birlikteşenlerin durumu denetleme edilmeli ve gerekirse hizmet dokumalmalıdır.

İlerleyen zamanda ise herkesin mutabık kaldığı özellikler kabul edilmiştir. Genel olarak yangın kapısı yangın merdivenlerinin özellikleri aşağıdaki şekilde sıralanabilir:

Kanat adetsı veya kullanılması maksut menteşelerden kollara kadar nitelikli bir malzeme ile gestaltlacak üretimlerde yangın kapısı pahaı belirlenebilmektedir.

Toplum beyninde yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm adetlı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i küfretmek bâtınin tıklayın.

Binalarda mukannen standartlarda nokta alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları bağırsakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faziletli direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek bağırsakin mutasavvertır.

Yangın Bapsı Kolu aşağı rast itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayıcı Panik Grup gestaltsında kullanılır. Korku çabucak ihtiyaç duyulan bu aparat bayağı fonksiyonel ve birinci sınıf olmalıdır.

Yangın çabucak insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesi kucakin yangın kapısı son derece eleştiri bir öneme sahiptir.

Bu yüzden size tavsiyemiz düzlükında kompetan ve muvaffakiyetlı kapı üreticileri ile çaldatmaışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı algı iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına ehil olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların lazım testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Report this wiki page